Azi aniversam un an de cand a luat nastere clatita noastra calatoare, asa ca am decis sa va prezentam povestea ei: cum, cand a luat nastere si de?

Pentru ca de multe ori programul si nebunia cotidiana va impiedica sa faceti o plimbare in parc, dar si pentru ca am vrut sa aducem bunatatile Yep! cat mai aproape de voi, acum un an am decis sa implementam serviciul de home / office delivery. Si nu oricum, ci un delivery exclusiv de clatite, in Cluj-Napoca – indrazneata idee, nu?

Clatitele noastre pline de savoare erau de multa  vreme nerabdatoare sa iti arate cum pranzul tau poate fi mai funlicious, in fiecare zi. Nu am putut sa rezistam unei asemena cereri din partea lor si ne-am mobilizat.

Am inceput prin a schita forma ambalajelor, acordand o atentie deosebita tuturor detaliilor de la forma, culoare si textura. Pentru ca nu am gasit cutii optime pentru transportul clatitelor, a trebuit sa cream noi singuri designul si forma acestora. Apoi am inceput sa ne imaginam cum clatita noastra calatoreste zilnic, cu ajutorul fiecaruia dintre voi si-asa am botezat-o pe loc #clatitacalatoare. Ne-am imaginat-o alaturi de voi in parc pe banca, la birou, acasa, in pat si am sperat ca ea sa creeze o experienta autentica. Un moment de ragaz, in care voi sa uitati de orice grija si  sa va bucurati de explozia de gust si culoarea inclusa in acel pachet trimis de noi, cu mult drag.

Urmatorul pas a fost sa implementam alaturi de www.hipmenu.ro si www.eeatigh.ro aplicatiile de comenzi online, iar in 21 martie 2016 am trimis in lume primele clatite calatoare, pardon – in Cluj-Napoca 😉 Primele comenzi au venit la scurt timp, lucru care ne-a luat prin surprindere total. A fost o zi emotionanta, o adevarata suma de forte, insa nu ne-am dat batuti. Am pus mereu pasiune in tot ceea ce facem si suntem foarte exigenti cu standardele produselor noastre.

Am vrea sa va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o inca din prima zi si din primul minut. Noi zicem ca ne-a iesit bine, chiar foarte bine, asa ca asteptam sa ne surprindeti cu o noua comanda 😉 de luni pana vineri, intre orele 10.30 – 18.30.

http://bit.ly/yep-delivery

http://bit.ly/order-yep-goodies