Termeni si conditii

Va multumim ca ne vizitati !

Folosirea acestui site, vizitarea sau cumpararea de produse, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Yep! it’s funlicious isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina « Termeni si conditii » in orice moment.

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de catre client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. Yep! it’s funlicious nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil.

Yep! it’s funlicious poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile. Yep! it’s funlicious garanteaza 100% calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marca cu cele din oferta. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala.

Drepturile de autor

Yep! it’s funlicious este marca inregistrata a SC Dala Feel SRL-D, avand sediul social in Municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj, Str. Campului, nr. 141H, numarul de inregistrare la registrul comertului J12/432/2014.

Intregul continut al Yep! it’s funliciousj este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului Yep! it’s funlicious se pedepseşte conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea SC Dala Feel SRL-D si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa hello@yep-fun.ro

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, …). Echipa Yep! it’s funliciouss incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, Yep! it’s funlicious nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Yep! it’s funlicious nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc.

Informatii, Comunicari

Cei care viziteaza site-ul Yep! it’s funlicious, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, sau pe adresa de e-mail hello@yep-fun.ro, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator.

In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii SC Dala Feel SRL-D dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul Yep! it’s funlicious, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, SC Dala Feel SRL-D rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

Litigii

SC Dala Feel SRL-D, proprietara a Yep! it’s funlicious, va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.