Devino partener Yep!

Află mai multe

DESCRIERE CATERING & EVENTS

Daca îţi doreşti ceva inedit care să rămână întipărit în memoria partenerilor, prietenilor sau pur şi simplu pentru tine şi bucuria de a trăi experienţa unui food truck autentic la evenimentul tău, cheamă-ne negreşit. Gătim în aer liber, în interior, la birou, la petrecerea privată sau la evenimentul tău cu sute de participanţi.

Avem experienţa miilor de vizitatori serviţi în câteva ore sau pregătirea unui meniu personalizat dupa pofta inimii tale, în cele mai năstruşnice locaţii. Surpinde-ţi oaspeţii evenimentului cu cel mai vesel food truck şi lasă-te purtat de explozia de gust, energie şi distracţie. We are Young energised People and we bring you Fresh Goodies For The Spirit!

De ce Yep?

Experienta autentica a unui food truck

Partener inedit, unic in Transilvania

Desertul sau pranzul preferat in combinatii pline de culoare

Atmosfera prietenoasa, energica si plina de distractie

Coltul tau de parc la orice eveniment

Momente de ragaz si relaxare

Clatite vândute

Evenimente

Clienti fericiti

Zambete

Clatite cu praf de stele

„Mi-au atras atentia clătitele lor, sucurile din fructe proaspăt stoarse şi detaliile ambalajelor. Gustoase, făcute parcă cu praf de stele, dar şi cu bucurie, m-au făcut să le recomand la toate evenimentele la care particip!”

Gabriela Popescu Gorgan, Make-up Artist & PR

O alternativa sanatoasa

“Am apelat la YEP pentru că am dorit alternativa healthy a mult prea nesănătoaselor produse din comerţ. Sucurile au fost extrem de bine primite de către clientele noastre, iar gustările au făcut subiectul discuţiei pe parcursul evenimentului. Suntem foarte mulţumiţi de produsele YEP, iar raportul calitate-preţ este unul cât se poate de avantajos.“

Emanuel Iuhas, PR/Event Specialist, C&A România

Echipa care face fata oricarei provocari

“Mâncarea excepţională, profesionalism în organizare, comunicare impecabilă – acestea sunt câteva dintre definiţiile pe care le acordăm celor de la Yep! după ce am colaborat cu ei. Îi recomandăm pentru diferite evenimente, fie ele corporate, fie unele publice cu un număr impresionant de vizitatori şi garantăm că de fiecare dată vor face faţă tuturor provocărilor culinare şi de organizare.”

Mihaela Ion, Director proiect Noaptea Albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs, Preşedinte Asociaţia Atelierul de Creaţie

Întrebari frecvente

Cum stiu daca rulota Yep! este potrivita pentru evenimentul meu?

Nimic mai simplu! Suntem o echipă foarte flexibilă, la fel şi produsele noastre, iar nivelul crescut al mobilităţii şi experienţa acumulată ne recomandă pentru cele mai diverse evenimente:
– petreceri aniversare
– inaugurări de proiecte
– evenimente de modă – fashion şi design
– petreceri la birouri
– marcarea momentelor importante ale companiei tale
– festivaluri cu mii de participanţi
– picnic în aer liber
– orice eveniment la care vrei să te bucuri de gustări în combinaţii gustoase, colorate şi de o atmosferă plină de energie.

Ce fel de produse pot sa aleg pentru evenimentul meu?

Pe langă sortimentele consacrate de clătite, putem pregăti sandwich-uri toast, sucuri naturale prin presare la rece, cafea măcinată şi extrasă pe loc. Suntem deschişi noutăţilor şi provocărilor, adaptăm produsele în funcţie de eveniment şi de preferinţele tale. Contactează-ne şi află mai multe.

De cat spatiu are nevoie rulota Yep! pentru a-si desfasura activitatea?

Puţin. Foarte puţin. Dacă nu dispui de spaţiul necesar, aducem energia, distracţia şi explozia de gust acolo unde ai nevoie, fără compromisuri. Suntem obişnuiti cu desfăşurarea activităţii în spaţii mici. Foarte mici :).

Ce contin produsele Yep?

Fresh-urile noastre sunt făcute din fructe şi legume proaspete, în combinaţii clasice, distractive sau inedite. Toate sucurile sunt realizate prin tehnologia presării la rece, ceea ce le asigură oxidarea redusă şi un conţinut de cinci ori mai mare de vitamine, minerale şi enzime decât sucul obţinut prin pasare sau prin stoarcerea cu un aparat centrifugal.

Clătitele noastre dulci sunt o evadare din clasicele combinaţii de ingrediente. Punem suflet în prepararea lor şi folosim Nutella din plin! Nutella adevărată, nu improvizaţii. Nu punem deloc ulei in aluat şi nici zahăr, pentru a obţine, de fiecare dată, un gust echilibrat, pe care nu ai cum să-l uiţi!

Clătitele sărate ne propunem să le ducem la un cu totul alt nivel – de gust, de aspect şi de combinaţii de ingrediente! Experimentează delicioasele clătite sărate aşa cum nu le-ai mai întâlnit până acum: cu brânză brie, rucola, prosciutto, germeni sau cremă de brânză.

Folosim doar cafea italiană de cea mai bună calitate, cu boabe măcinate pe loc, pentru ca tu să te bucuri de un gust bogat şi aromat.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata