In fiecare an luna iunie ne aduce mai aproape de clientii nostri preferati – copiii. Bucuria si inocenta lor ne inspira zi de zi sa facem lucruri cat mai frumoase si mai indraznete. Luna aceasta am creat special pentru ei o clatita cu orez in lapte, zmeura, Nutella si biscuiti. E absolut delicioasa! Apoi am dus provocarea mai departe si am decis ca 20% din incasarile aferente acestei clatite sa le donam prietenilor nostri de la SOS Bambini Romania.

De ce? Pentru ca merita!

SOS Bambini Romania este un ONG a carui membri au ales sa ii ajute pe copiii si adolescentii din Casele de Copii, Casele de tip familia, Centrele pentru minori abandonati si mame neajutorate in vederea dobandirii unei vieti linistite, responsabile si autonome in cadrul societatii. Unul din scopurile lor principale este sa imbunatateasca conditiile de viata ale copiilor de la nastere pana la varsta adolescentei, atat prin sprijin material cat si prin ajutor medical specializat, asistenta psihologica sau de alta natura terapeutica.

Noi suntem de parere ca misiunea si angajamentele pe care si le iau sunt foarte curajoase si ne bucuram ori de care ori avem ocazia sa ii ajutam.

Asadar, in luna iunie fii alaturi de noi in aceasta campanie, ajuta-ne sa le oferim o viata mai buna copiilor abandonati!

Comanda acum clatita  lunii Yep! it’s funlicious: http://bit.ly/clatita-lunii-iunie

Iti multumim!

Echipa Yep!